Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi

Noutopiste avoinna torstaisin klo 10-16.30 info[at]juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (ma-to klo 10-16.30)

Usein kysytyt kysymykset

Katso täältä vastauksia muiden juhlijoiden esittämiin kysymyksiin.

Kuinka paljon ovat kotimaan toimitusmaksut?
Jos valitset Postin kuljetuksen, lähetämme tilauksesi postipakettina. Tavallinen Postin paketti ja toimitus Postin pakettiautomaattiin on 6.90 euroa. Jos haluat, että posti toimittaa pakettisi suoraan kotiin tai työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi, niin toimitusmaksu on 13,50 euroa. Yli 90 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja postipakettina.
Jos haluan noutaa itse tilaukseni, niin miten se tapahtuu?
Pakettien noutopiste sijaitsee osoitteessa Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi. Voit noutaa paketin torstaisin klo 10-16:30 välisenä aikana. Kun noudat pakettisi itse, niin emme peri toimitus- tai käsittelymaksuja.
Onko teillä myymälää?
Ei ole myymälää, mutta noutovarastomme on auki torstaisin klo 10-16.30. Voit noutaa verkkokaupassa tehdyn tilauksen silloin varastoltamme. Varasto/noutopiste sijaitsee osoitteessa Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi.
Miten nopeasti toimitatte tilaukseni?
Saapuneet tilaukset käsitellään ja postitetaan seuraavana arkipäivänä. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen, sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli pakettia ei saada lähtemään seuraavan arkipäivän kuluessa. Keskimääräiset toimitusajat ovat Postin paketeilla 1-3 arkipäivää ja Postin pakettiautomaattitoimituksilla 1-2 arkipäivää. Kotiovelle toimitus on perillä seuraavana arkipäivänä.
Onko verkkokaupan käyttö turvallista?
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Verkkokaupan ja tietokoneesi välisen yhteyden suojaamiseen käytämme suojattua SSL-yhteyttä. Maksutapahtuman hoitaa markkinoiden kattavin verkkomaksupalvelu Paytrail Oyj. (ent. Suomen verkkomaksut)
Miten maksaminen toimii verkkokaupassanne?
Ostoskorin tuotteet maksetaan verkkokaupan kassapalvelussa.  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Saanko kuitin ostoksistani?
Kyllä. Saat välittömästi tilauksen yhteydessä antaamasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen eli kuitin ostoksistasi.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

info[at]juhlahumua.fi

0400 128 982 (ma-to klo 10-16.30)

Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi

Google Maps-linkki