Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere

Sovi noutoajasta: info[at]juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (arkisin klo 9-15)

Usein kysytyt kysymykset

Katso täältä vastauksia muiden juhlijoiden esittämiin kysymyksiin.

Jos valitset Postin kuljetuksen, lähetämme tilauksesi postipakettina. Tavallinen postipaketti kulkee 7,90 eurolla ja toimitus Postin pakettiautomaattiin maksaa 7,50 euroa. Jos haluat, että posti toimittaa pakettisi suoraan kotiin tai työpaikalle, niin toimitusmaksu on 13,50 euroa. Yli 90 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja postipakettina.

Pakettien noutopaikka sijaitsee noutomyymälässämme, osoitteessa Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere. Voit noutaa paketin torstaisin klo 10-18 välisenä aikana tai sopia erillisen noutoajan asiakaspalvelumme kanssa info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (arkisin klo 9-15). Tavallisesti nouto saadaan järjestymään nopeallakin aikataululla. Kun noudat pakettisi itse, niin emme peri toimitus- tai käsittelymaksuja.

Kyllä, noutomyymälämme on auki torstaisin klo 10-18 ja muuten sopimuksen mukaan. Myymälä sijaitsee osoitteessa Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere. Maksu onnistuu kortilla ja käteisellä. Tervetuloa shoppailemaan ja tutustumaan laajaan vuokratuotevalikoimaamme.

Saapuneet tilaukset käsitellään ja postitetaan seuraavana arkipäivänä. Arkisin ennen kello 14.00 saapuneet tilaukset postitetaan jo samana päivänä. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen, sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli pakettia ei saada lähtemään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Keskimääräiset toimitusajat ovat Economy -paketeilla 1-3 arkipäivää ja smart postilla 1-2 päivää.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Verkkokaupan ja tietokoneesi välisen yhteyden suojaamiseen käytämme suojattua SSL-yhteyttä. Maksutapahtuman hoitaa markkinoiden kattavin verkkomaksupalvelu Paytrail Oyj. (ent. Suomen verkkomaksut)

Ostoskorin tuotteet maksetaan verkkokaupan kassapalvelussa.  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Kyllä. Saat välittömästi tilauksen yhteydessä antaamasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen eli kuitin ostoksistasi.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

info[at]juhlahumua.fi

0400 128 982 (arkisin klo 9-15)

Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere

Google Maps-linkki