Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere

Sovi noutoajasta: info[at]juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (arkisin klo 9-15)

Usein kysytyt kysymykset

Katso täältä vastauksia muiden juhlijoiden esittämiin kysymyksiin.

Kuinka paljon ovat kotimaan toimitusmaksut?
Jos valitset Postin kuljetuksen, lähetämme tilauksesi postipakettina. Tavallinen Postin paketti ja toimitus Postin pakettiautomaattiin on 7,50 euroa. Jos haluat, että posti toimittaa pakettisi suoraan kotiin tai työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi, niin toimitusmaksu on 13,50 euroa. DB Schenkerin Noutopistepaketit, jotka toimitetaan muun muassa R-Kioskeihin ovat 5,90 euroa. Yli 90 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja postipakettina.
Jos haluan noutaa itse tilaukseni, niin miten se tapahtuu?
Pakettien noutopaikka sijaitsee noutomyymälässämme, osoitteessa Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere. Voit noutaa paketin torstaisin klo 10-18 välisenä aikana tai sopia erillisen noutoajan asiakaspalvelumme kanssa info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (arkisin klo 9-15). Tavallisesti nouto saadaan järjestymään nopeallakin aikataululla. Kun noudat pakettisi itse, niin emme peri toimitus- tai käsittelymaksuja.
Onko teillä myymälää?
Kyllä, noutomyymälämme on auki torstaisin klo 10-18 ja muuten sopimuksen mukaan. Myymälä sijaitsee osoitteessa Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere. Maksu onnistuu kortilla ja käteisellä. Tervetuloa shoppailemaan ja tutustumaan laajaan vuokratuotevalikoimaamme.
Miten nopeasti toimitatte tilaukseni?
Saapuneet tilaukset käsitellään ja postitetaan seuraavana arkipäivänä. Arkisin ennen kello 14.00 saapuneet tilaukset postitetaan jo samana päivänä. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen, sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli pakettia ei saada lähtemään seuraavan arkipäivän kuluessa. Keskimääräiset toimitusajat ovat Postin paketeilla 1-3 arkipäivää ja Postin pakettiautomaattitoimituksilla 1-2 arkipäivää. Kotiovelle toimitus on perillä seuraaavana arkipäivänä. DB Schenkerin Noutopistepaketit kulkevat 1-3 arkipäivässä.
Onko verkkokaupan käyttö turvallista?
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Verkkokaupan ja tietokoneesi välisen yhteyden suojaamiseen käytämme suojattua SSL-yhteyttä. Maksutapahtuman hoitaa markkinoiden kattavin verkkomaksupalvelu Paytrail Oyj. (ent. Suomen verkkomaksut)
Miten maksaminen toimii verkkokaupassanne?
Ostoskorin tuotteet maksetaan verkkokaupan kassapalvelussa.  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Saanko kuitin ostoksistani?
Kyllä. Saat välittömästi tilauksen yhteydessä antaamasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen eli kuitin ostoksistasi.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

info[at]juhlahumua.fi

0400 128 982 (arkisin klo 9-15)

Lähteenkatu 11 N, 33500 Tampere

Google Maps-linkki