Toimitusehdot ovat voimassa 24.5.2018 alkaen

Toimitus- ja tietosuojaehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan juhlahumua.fi sivustolla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Tilatessasi juhlahumua.fi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Toimitusajat ja -maksut

Saapuneet tilaukset käsitellään ja postitetaan seuraavana arkipäivänä. Arkisin ennen kello 14.00 saapuneet tilaukset postitetaan jo samana päivänä. Olemme aina yhteydessä asiakkaaseen, sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli pakettia ei saada lähtemään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Toimitus kotiovelle -paketti on perillä valitsemassanne osoitteessa seuraavana arkipäivänä klo 10-14.

Postin toimitusajat voi tarkistaa Postin toimitusaikakyselystä. Keskimääräiset toimitusajat ovat Postin pakettiautomaattiin 1-2 arkipäivää ja Postipaketeilla 1-3 arkipäivää. Pakettia säilytetään noutopaikassa ja Postin pakettiautomaatissa 7 päivää, jonka jälkeen se palautetaan varastollemme. Huomioithan että paketin noutamisesta ilmoitetaan vain kerran.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet tilauksesi toimituskulut Ostoskorista. Toimitamme tilaukset Postin toimipisteisiin tai vaihtoehtoisesti Postin kuljetuksena tilaajan kotiin. Kun valitset toimituksen kotiovelle, on paketti perillä toimituksesta seuraavana arkipäivänä klo 14.00 mennessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Posti ei soita ja sovi tarkasta toimitusajasta erikseen. Huomioithan, että voit tilata toimituksen myös työpaikan osoitteeseen.

DB Schenker noutopistepaketti 5,90 €

Toimitus Postin pakettiautomaattiin 7,50 €

Postipaketti 7,90 €

Toimitus kotiovelle seuraavaksi arkipäiväksi 13,50 €

(Emme tarjoa toimitusvaihtoehdoksi kirjettä, sillä kirjeen kulkua ei pysty seuraamaan Postin järjestelmästä. Haluamme varmistua, että jokainen lähetys löytää perille.)

Nouto

Pakettien noutopaikka sijaitsee Tampereella, osoitteessa Lähteenkatu 11 N, 33500. Kun sovit noutoajasta asiakaspalvelumme kanssa info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982 (arkisin klo 9-15), niin kerromme sinulle tarkat saapumisohjeet sekä sovitaan yhdessä noutoaika. Tavallisesti nouto saadaan järjestymään nopeallakin aikataululla. Kun noudat pakettisi itse, niin emme peri toimitus- tai käsittelymaksuja.

Toimitukset ulkomaille

Ulkomaantilausten toimituskulut tarkistetaan tapauskohtaisesti. Lähetä lista tuotteista, jotka haluat tilata osoitteeseen info@juhlahumua.fi, niin ilmoitamme sinulle tarvittavat tiedot, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen tilauspäätöksen.

Tilausvahvistus

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti maksun jälkeen. Kun olemme lähettäneet tilaamasi tuotteet Postin  tai DB Schenkerin toimitettavaksi, saat toimituksen seurantakoodin sähköpostiisi. Voit seurata toimituksen etenemistä Postin tai DB Schenkerin verkkopalvelusta. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/postipalvelee/tyokalut/lahetystenseuranta/ tai http://noutopistepaketti.fi/Home/TrackWith

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille tai DB Schenkerille.

Juhlahumua.fi on Juhlia ja Humua Oy (y-tunnus 2582591-4) ylläpitämä verkkokauppa, joka myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Juhlia ja Humua Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät juhlahumua.fi sivustolla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Juhlia ja Humua Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Juhlia ja Humua Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Juhlia ja Humua Oy ei kohtuudella voi voittaa. Juhlia ja Humua Oy on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Collector Bank lasku sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.

Maksut Luottokunnan kautta luottokorteilla
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan kautta Visa, MasterCard tai Visa Electron maksulla, Juhlahumua toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Juhlahumua vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oy:lle.

Paytrail Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 0400 128982 tai info@juhlahumua.fi, niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme lisäohjeita.

Kun olet saanut asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

– Tilauksen kuitti/lasku (kopio riittää)
– Yhteystietosi: nimi, osoite ja puhelinnumero
– Tilinumerosi, mikäli olet maksanut tilauksen verkkopankissa tai luottokortilla. Collector-laskulla maksetut tilaukset hyvitämme suoraan laskutuspalveluun.

Toimita palautettavat tuotteet hyvin pakattuina Postin palvelupisteeseen, josta saat Asiakaspalautus 14 -osoitekortin täytettäväksi ja liimattavaksi paketin päälle. Palautettava tuote tulee pakata hyvin, ettei se mene rikki palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu voi siirtyä asiakkaalle.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus 639888
Juhlahumua  / Juhlia ja Humua Oy
Lähteenkatu 11 N
33500 Tampere

Palautuksen saavuttua varastollemme tarkistamme sen 2-3 arkipäivän sisällä. Tämän jälkeen palautamme tuotteen hinnan ilmoittamallesi tilille. Mikäli palautat tilauksen kokonaisuudessaan, palautamme myös postikuluosuuden takaisin.

Huomioithan, että tilauksen postista noutamatta jättäminen tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin. Kaupan perumisesta ja ostoksen palauttamisesta on ilmoitettava asiakaspalveluumme. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta, perimme erillisen maksun. Maksu kattaa paketin edestakaisen postimaksun ja se on 16€. Personoiduilla ja tulostettavilla tuotteilla sekä elintarvikkeilla (makeiset ym.) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuote ole viallinen.

25.5.2018

Luottamuksesi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti tietosuojaan ja luottamuksellisiin tietoihin. Noudatamme soveltuvaa kansallista ja eurooppalaista tietosuojasääntelyä. Näissä tietosuoja- ja evästeperiaatteissa kerromme, mitä henkilötietoja saatamme kerätä ja miten käytämme niitä. Käyttämällä sivustoamme vahvistat hyväksyväsi nämä tietosuoja- ja evästeperiaatteet ja sitoutuvasi noudattamaan niitä.

Voit asioida Juhlahumua -verkkokaupassa ilman, että luot käyttäjäprofiilia. Jotta palvelumme on mahdollinen, keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata meiltä tavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Kysymme sinulta markkinointia varten suostumuksen tilauksen teon, uutiskirjeen tilauksen ja vuokratuotekatalogin tilauksen yhteydessä. Voit myös kieltäytyä markkinoinnistamme.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa Juhlahumun asiakaspalvelu.

Juhlia ja Humua Oy (y-tunnus: 2582591-4)
Lähteenkatu 11 N
33500 Tampere
Puhelin: 0400128982
Sähköposti: info@juhlahumua.fi

Seuraavat tiedot tallennetaan: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
– sinä itse
– yhtiömme ja sen työntekijät
– yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta
– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
– kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
– tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Säilytämme henkilötietojasi:

Juhlia ja Humua Oy säilyttää henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai kun sovellettavan lainsäädännön mukaisten vaateiden vanhentumisaika on umpeutunut ja mahdollisesti pidempään, jos sovellettavassa laissa niin määrätään tai sallitaan.

Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään vain sen ajan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa esitettyjä tarkoituksia varten. Jos olet rekisteröitynyt ja luonut asiakastilin verkkokauppaamme, henkilötietojasi säilytetään, kunnes lopetat tilin tai pyydät, että tiedot poistetaan.

Sinulla on seuraavat oikeudet:
– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Juhlia ja Humua Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

EVÄSTEET

Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta. Evästeiden käytön estäminen voi vaikuttaa verkkosivustojemme käytettävyyteen.

REKISTERIN SUOJAUS

Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Muut kuin sähköisessä muodossa olevat, rekisterin henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

 

Maksu 

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta tai laskulla. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Vuokratuotteiden nouto / Postitus 

Tuotteiden nouto tapahtuu Tampereelta (Lähteenkatu 11 N, 33500) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa. Joidenkin tuotteiden kohdalla myös postitus on mahdollinen, mikä on ilmoitettu vuokratuotteen kuvauksessa.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Tampereelle tai Hämeenlinnaan. Halutessaan asiakas voi lähettää vuokratuotteet myös postittamalla, mistä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa (info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982).

Vuokraajan vastuu:

Vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle, kun ne on luovutettu asiakkaalle. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan kaikki vuokratuotteet  alkuperäisessä kunnossa Juhlia ja Humua Oy:lle. Tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkauksiin ja käyttää pakkauksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja.

Rikkoutunut vuokratuote 

Rikkoutuneen vuokratuotteen korvaussumma on ilmoitettu jokaisen vuokratuotteen tiedoissa.

Reklamaatiot

Tarkista tuotteet samana päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vuokratuotereklamaatio tulee tehdä samana päivänä, kun tuotteet noudetaan.

Peruutukset

Mikäli tilaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlia, laskutamme 50 % vuokrahinnasta.

 

Vuokrausehdot astuvat voimaan, kun asiakas maksaa tilauksen.