Valokuvausseinät – ideoita toteutukseen

Nostimme yhdeksi 2018 vuoden häätrendiksi erilaiset valokuvausseinät. Kokemuksemme perusteella erilaiset valokuvausseinät tulevat yleistymään häissä ja muissa juhlissa tulevana vuonna. Sen lisäksi, että valokuvauspisteen halutaan sulautuvan juhlaympäristöön, toivotaan siltä näyttävyyttä. Jos aikaisemmin monipuolinen hassuttelurekvisiitta on ollut merkittävässä roolissa photo bootheissa, nyt halutaan selkeästi enemmän suunnata katseita näyttävään taustaan.

Mikäli tilasta itsestään löytyy kaunis taustaseinä kuville, on valokuvauspisteen luominen erityisen helppoa. Joissakin tapauksissa tausta ei kaipaa lainkaan somisteita. Joskus taustan somistamiseen riittää esimerkiksi ilmapallot, jätti-ilmapallot, foliopallot tai valot.

Ruffled - photo by http://www.cleanplatepictures.com/ - http://ruffledblog.com/stylish-green-building-wedding/

kuva täältä.

 

15.9075.90 sis. alv. 24%
29.9553.95 sis. alv. 24%
29.9553.95 sis. alv. 24%

Jos tilassa ei ole soveltuvaa taustaa valokuvauspisteelle, hyvä vaihtoehto on vuokrata valmis valokuvausseinä. Alla on esitelty Juhlahumusta vuokrattavat valokuvausseinät.

 

Valokuvausseinä

Upea valokuvausseinä on helppo toteuttaa valmiin taustatelineen avulla. Taustateline on kokoontaitettava ja se on helppo kuljettaa pienessäkin tilassa. Vuokratuotepakettiin sisältyy studiovalot. Taustakankaaksi on valittavissa useita eri vaihtoehtoja. 

Juhlahumua_juhlahuuma_blogi_somistuspaketit_haa_somistus_haat_photobooth

Kuvaaja Camilla Bloom, Häät-lehti 1/2017.

Tutustu - Valokuvausseinä 60 €

Valokuvausseinä kukilla

Upea valokuvausseinä on helppo toteuttaa valmiin kukka-taustatelineen avulla. Valokuvausseinään sisältyy silkkikukista tehty kukka-elementti, johon asiakas saa valita kaksi värisävyä vihreiden lisäksi. Lisätilauksesta toteutamme kukkasomisteen myös tuorekukilla. Taustateline on kokoontaitettava ja se on helppo kuljettaa pienessäkin tilassa. Vuokratuotepakettiin sisältyy studiovalot.

juhlahumua_juhlakoristeet_vuokratuotteet_kukaseinä vuokralle

Tutustu - Valokuvausseinä 70 €

Vihersseinä

Upea viherseinä sopii näyttäväksi taustaksi Photo Boothiin, vihkitaustaksi tai vaikkapa messuelementiksi. Lisätilauksesta toteutamme kukka-elementit viherseinään. 

juhlahumua_juhlakoristeet_vuokrattavat juhlatuotteet_blogi_vuokrattava viherseinä

Tutustu - Vihersseinä 90 €

Vihkikaari

Upea puinen vihkikaari, jota voidaan vihkimisen jälkeen hyödyntää myös valokuvien taustana. Puisen kaaren avulla toteutat myös erittäin näyttävän sisääntulon juhliin.

juhlahumua_juhlakoristeet_vuokrattavat juhlatuotteet_vuokrattava vihkikaari

(Kuva: Timo Soasepp)

Tutustu - Vihkikaari 60 €

 

Vuokratuotteet juhliin || vuokratuotteet häihin || vuokrattava valokuvausseinä || vuokrattava photo booth

Vastaa