Vuokratuote – Mustat pöytänumerot 1-12

10.00 sis. alv. 24%

Varmista saatavuus ennen tilausta: info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982. Kun olet saanut varmistuksen, että tuotteet ovat vuokrattavissa haluttuna ajankohtana, voitte tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Saat varmistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Materiaali: puu

Katso lisätiedot alta.

Varastossa

Mustat pöytänumerot (1-12) vuokralle. Mustiin, puisiin numeroihin voit kirjoittaa pöydän numeron tai vaihtoehtoisesti nimen. Vuokratuotesettiin sisältyy tussi kirjoittamista varten.

Numeron leveys: n 7 cm

Numeron korkeus: n. 15 cm

 

Vuokrausehdot

Maksu 

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Vuokratuotteiden nouto

Tuotteiden nouto tapahtuu Lempäälästä, Sääsjärveltä (Vikinraitti 6 C) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa. Tuotteen postitus on mahdollinen. Postituksen hinta on 15 € sisältäen toimituksen ja palautuksen.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Lempäälään tai Hämeenlinnaan. Halutessaan asiakas voi lähettää vuokratuotteet myös postittamalla, mistä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa (info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982).

Tuotteiden puhdistus:

Kaikki tuotteet tulee palauttaa siisteinä, edelleen vuokrattavassa kunnossa.

Vuokraajan vastuu:

Vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle, kun ne on luovutettu asiakkaalle. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan kaikki vuokratuotteet  alkuperäisessä kunnossa Juhlia ja Humua Oy:lle. Tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkauksiin ja käyttää pakkauksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja.

Rikkoutunut vuokratuote 

Rikkoutuneesta pöytänumerosta laskutamme vuokrahinnan lisäksi 5 €.

Reklamaatiot

Tarkista tuotteet samana päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vuokratuotereklamaatio tulee tehdä samana päivänä, kun tuotteet noudetaan.

Peruutukset

Mikäli tilaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlia, laskutamme 50 % vuokrahinnasta.

Vuokrausehdot astuvat voimaan, kun asiakas maksaa tilauksen.

Vuokratuotteet

Pöytänumerot

Väri

musta

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Vuokratuote – Mustat pöytänumerot 1-12”