Vuokratuote – Jalalliset peili pöytänumerot

3.00 sis. alv. 24%

Varmista saatavuus ennen tilausta: info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982. Kun olet saanut varmistuksen, että tuotteet ovat vuokrattavissa haluttuna ajankohtana, voitte tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Saat varmistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saatavilla 12 kpl

Katso lisätiedot alta.

Varastossa

Koristeelliset peili pöytänumerot (saatavilla 12 kpl) vuokralle. Upea rokokoo-tyylinen peili sopii osaksi näyttäviä juhlakattauksia. Peilejä voi hyödyntää myös esimerkiksi baarin, karkkibuffetin, lahjapöydän tai hääparin pöydän somistuksessa.

Vuokrahintaan sisältyy valkoinen kirjoituskynä.

 

Vuokrausehdot

Maksu 

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Vuokratuotteiden nouto

Tuotteiden nouto tapahtuu Lempäälästä, Sääsjärveltä (Vikinraitti 6 C) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Lempäälään tai Hämeenlinnaan. Halutessaan asiakas voi lähettää vuokratuotteet myös postittamalla, mistä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa (info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982).

Tuotteiden puhdistus:

Kaikki tuotteet tulee palauttaa siisteinä, edelleen vuokrattavassa kunnossa.

Vuokraajan vastuu:

Vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle, kun ne on luovutettu asiakkaalle. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan kaikki vuokratuotteet  alkuperäisessä kunnossa Juhlia ja Humua Oy:lle. Tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkauksiin ja käyttää pakkauksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja.

Rikkoutunut vuokratuote 

Rikkoutuneesta pöytänumerosta laskutamme vuokrahinnan lisäksi 40 €.

Reklamaatiot

Tarkista tuotteet samana päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vuokratuotereklamaatio tulee tehdä samana päivänä, kun tuotteet noudetaan.

Peruutukset

Mikäli tilaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlia, laskutamme 50 % vuokrahinnasta.

Vuokrausehdot astuvat voimaan, kun asiakas maksaa tilauksen.

Vuokratuotteet

Peilit, Pöytänumerot

Väri

hopea

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Vuokratuote – Jalalliset peili pöytänumerot”