Vuokratuote – Betoniset tuikkukipot

0.50 sis. alv. 24%

Varmista saatavuus ennen tilausta: info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982. Kun olet saanut varmistuksen, että tuotteet ovat vuokrattavissa haluttuna ajankohtana, voitte tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Saat varmistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saatavilla 80 kpl

Katso lisätiedot ja vuokrausehdot alta.

 

Varastossa

Upeat, betoniset tuikkukipot, joissa on kultaiseksi maalattu alaosa. Kolmessa eri korkeudessa vuokrattavissa olevia kynttilänjalkoja yhdistelemällä saat sopivasti epäsymmetriaa pöytäkattaukseen tai koristeluun. Sopii käytettäväksi perinteisen tuikkukynttilän kanssa.

Saatavilla yhteensä 80kpl.

Vuokrausehdot

Maksu 

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Vuokratuotteiden nouto

Tuotteiden nouto tapahtuu Lempäälästä, Sääksjärveltä (Vikinraitti 6 C) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Lempäälään tai Hämeenlinnaan.

Tuotteiden puhdistus:

Tuikkukipoista tulee poistaa mahdolliset steariinivalumat. Kaikki tuotteet tulee palauttaa siisteinä, edelleen vuokrattavassa kunnossa.

Vuokraajan vastuu:

Vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle, kun ne on luovutettu asiakkaalle. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan kaikki vuokratuotteet  alkuperäisessä kunnossa Juhlia ja Humua Oy:lle. Tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkauksiin ja käyttää pakkauksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja.

Rikkoutunut vuokratuote 

Rikkoutuneesta tuikkukiposta laskutamme vuokrahinnan lisäksi 5 €.

Reklamaatiot

Tarkista tuotteet samana päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vuokratuotereklamaatio tulee tehdä samana päivänä, kun tuotteet noudetaan.

Peruutukset

Mikäli tilaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlia, laskutamme 50 % vuokrahinnasta.

Vuokrausehdot astuvat voimaan, kun asiakas maksaa tilauksen.

Aihe

Vuokratuoteet

Vuokratuotteet

Tuikkukipot

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Vuokratuote – Betoniset tuikkukipot”