Vuokratuote – Fuji Instax Mini -polaroidkamera

30.0050.00 sis. alv. 24%

Meiltä voit ostaa myös filmit kameraan, hinta 24 € (20 kpl kuvia)

Varmista saatavuus ennen tilausta: info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982. Kun olet saanut varmistuksen, että tuotteet ovat vuokrattavissa haluttuna ajankohtana, voitte tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Saat varmistuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

saatavilla 5 kpl valkoisena / 1 kpl vaaleanpunaisena

Katso lisätiedot ja vuokrausehdot alta.

Poista

*Polaroid kamera vuokralle*

Vuokraa polaroid kamera helposti Juhlahumusta. Polaroid kameran avulla ikuistat hauskat juhlahetket ja mikä parasta, vieraat saavat heti muiston juhlista mukaansa. Ihana idea on myös toteuttaa häiden tai muiden juhlien vieraskirja polaroid kameraa hyödyntäen. Vieraista otettu kuva liitetään vieraskirjaan nimellä ja viestillä täydennettynä.

Vuokrausehdot

Maksu 

Maksu tapahtuu verkkokaupan kautta. Lue lisää maksutavoistamme täältä.

Vuokratuotteiden nouto / Postitus 

Tuotteiden nouto tapahtuu Lempäälästä, Sääksjärveltä (Vikinraitti 6 C) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa. Postitus on mahdollinen, ota yhteyttä info@juhlahumua.fi.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Lempäälään tai Hämeenlinnaan. Halutessaan asiakas voi lähettää vuokratuotteet myös postittamalla, mistä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa (info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982).

Vuokraajan vastuu:

Vastuu tuotteista siirtyy tilaajalle, kun ne on luovutettu asiakkaalle. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan kaikki vuokratuotteet  alkuperäisessä kunnossa Juhlia ja Humua Oy:lle. Tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkauksiin ja käyttää pakkauksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja.

Rikkoutunut vuokratuote 

Rikkoutuneesta kamerasta laskutamme vuokrahinnan lisäksi 100 €.

Reklamaatiot

Tarkista tuotteet samana päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Vuokratuotereklamaatio tulee tehdä samana päivänä, kun tuotteet noudetaan.

Peruutukset

Mikäli tilaus perutaan alle 30 vrk ennen juhlia, laskutamme 50 % vuokrahinnasta.

Vuokrausehdot astuvat voimaan, kun asiakas maksaa tilauksen.

Vuokratuotteet

Valokuvausseinä / Photo booth

Vuokra-aika

7 vrk, pe-su

Aihe

Vuokratuoteet

Arviot


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Vuokratuote – Fuji Instax Mini -polaroidkamera”