Ylioppilasjuhlien koristelu

juhlahumua_juhlakoristeet_juhlatarvikkeet_juhlaideat_ideoita tarjoilupöydän koristeluun

Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ovat kohta ajankohtaisia useissa perheissä. Ylioppilastutkinnon suorittaminen ja ammattiin valmistuminen ovat isoja hetkiä nuoren elämässä, joten on luonnollista, että myös juhliin halutaan panostaa. Tässä postauksessa nostamme esille vinkkejä valmistujaisjuhlien koristeluihin liittyen.

Suosittelemme keskittymään koristeluissa sisäänkäyntiin ja muutamaan katseenvangitsijaan, kuten tarjoilupöytään ja sen ympäristön somistamiseen.

Vielä ehdit tilata koristeet ja juhlatarvikkeet Juhlahumusta.  Katso toimitusajat tästä. Myymälämme palvelee myös torstaina 1.6. klo 10-18 osoitteessa Vikinraitti 6 C, 33880 Lempäälä (10 min Tampereen keskustasta).

 

Juhlapöydän suosikit

Tänä kesänä korkeat ja näyttävästi koristellut buttercream -kakut ovat juhlapöytien ehdoton ykkösjuttu. Myös viime vuoden suosikkia naked cake -kakkua tullaan näkemään useissa juhlissa. Juhlien tarjottavissa panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja näyttäviin esillepanoihin. Tarjottavien ruokalajien määrä sen sijaan on maltillinen. Etenkin juhlien makeissa tarjoiluissa tullaan näkemään yhä useammin upea kakku, jonka rinnalla tarjoillaan muutamia tarkoin valittuja juhlaherkkuja.

juhlahumua_blogi_yhteistyö_pieces of miracles_lastenjuhlat_3v synttärit_juhlaherkut

kuva: Pieces of Miracles -blogi

Juhlahumua_juhlahuuma_häätlehti_Camilla Bloom_kesä 2016

Kuva: Häät-lehti 1/2017, kuvaaja Camilla Bloom, kakku Say it With a Cake.

 

Tarjoilupöydän koristeet

Tarjoilupöytään saa näyttävyyttä laittamalla tarjottavia esille eri korkuisille tarjoiluastioille. Tarjoilupöydän liinaksi voi rohkeasti valita värillisen liinan valkoisen sijaan. Esimerkiksi ruusukultainen paljettiliina on näyttävä yksityiskohta juhlien somistamisessa. Alle on koottu ideoita tarjoilupöydän koristeluun.

 

juhlahumua_juhlatarvikkeet_juhlakoristeet_letter board_letter board mustilla kehyksillä

 

  • Erilaiset paperikoristeet sopivat upeasti tarjoilupöydän somistamiseen. Ripusta paperikoristeita esimerkiksi tarjoilupöydän yläpuolelle, taakse tai pöydän reunaan

juhlahumua_juhlavinkit_juhlablogi_juhlakoristeet_yhteistyo_fantastic-playroom_ideoita-juhlien-koristeluun_tarjoilupoyta

kuva: Fantastic Playroom -blogi

juhlahumua_blogi_yhteistyö_pieces of miracles_lastenjuhlat_3v synttärit_kahvikattaus

kuva: Pieces of Miracles -blogi

  • Pienet kirjainfolipallot – kirjainfoliopalloilla voi luoda tarjoilupöydän taakse esimerkiksi tekstin ”onnea + valmistuneen nimi”.
  • Heliumtäytetyt ilmapallot – Heliumtäytettyjä ilmapalloja on helppo asetella tarjoilupöydän yhteyteen joko pienissä kimpuissa tai hajautetusti.

Juhlahumua_juhlahuuma_blogi_somistuspaketit_haa_somistus_haakattaus_ilmapallot_buffet

Kuva: Häät-lehti 1/2017, kuvaaja Camilla Bloom, kakku Say it With a Cake.

 

Sisäänkäynnin somisteet

Sisäänkäynnin somisteiksi sopivat upeasti jo tarjoilupöydän yhteydessä esiin nostetut somisteet. Letter board & lightbox ovat tuotteita, joihin voi kirjoittaa juhliin sopivan tekstin, joka toivottaa juhlijat tervetulleeksi. Myös pienistä kirjainfoliopalloista muodostettu teksti toimii erinomaisesti sisäänkäynnin yhteydessä.

Ison somistuselementin saa luotua isoilla heliumtäytetyillä kirjainfoliopalloilla (korkeus 100 cm). Myös heliumilla täytetyt ilmapallot sopivat erinomaisesti sisääntulon yhteyteen.

juhlahumua_juhlatarvikkeet_juhlakoristeet_ilmapallot_foliopallot_kirjainfoliopallot_hopea_onnea

 

Mitä lahjaksi ylioppilaalle & valmistuneelle?

Usein lahjan valitseminen ylioppilaalle ja valmistuneelle saattaa olla haastavaa. Juhlahumun valikoimasta voimme suositella lämpimästi lightboxeja ja letter boardia. Tuotteet sopivat ihanasti kodin sisustamiseen, joten lahja ihastuttaa saajaansa tulevaisuudessakin.

 

Onnea kaikille valmistuneille ja ikimuistoisia juhlahetkiä!

Anu & Hannele

 

Katso myös aikaisempi postaus: Uusia ideoita valmistujaisjuhliin.

juhlahumua_juhlavinkit_blogi_ideoita yo-juhliin_valmistujaiskuva_ilmapallot kuvaan

kuva Sanni Hirvonen

 

Anu

Vastaa