Tuolihuput osana näyttävää juhlatilaa

Jos listattaisiin asioita, joilla juhlatilan yleisilmettä saa helposti muunnettua, olisi yhtenä kohtana ehdottomasti tuolihuput. Kun juhlatilan tuolit ovat omasta mielestä kaikkea muuta kuin juhlien tyyliin sopivat, ovat vuokrattavat tuolihuput usein ratkaisu ongelmaan.

Tuolihuppujen avulla et ainoastaan piilota tuoleja, joiden ulkonäkö ei hivele silmää, vaan korostat tilan juhlallisuutta. Tuolihuppujen merkitys onkin monessa jo valmiiksikin näyttävässä tilassa todella iso.

Iloisia uutisia sinulle, joka etsit vuokrattavia tuolihuppuja: Juhlahumussa on vuokrattavana sekä valkoiset tuolihuput että mustat tuolihuput. Spandex-tuolihuput sopivat materiaalinsa vuoksi eri kokoisiin tuoleihin. Istuinosa venyy n. 53 cm leveyteen, selkäosa maasta on n. 100cm. Huppu soveltuu tuoleihin, joissa ei ole käsinojia.

 

Valkoiset tuolihuput

Hinta 2,50 € / kpl (sisältää pesun)

juhlahumua_juhlakoristeet_vuokratuotteet_valkoiset tuolihuput vuokralle

Valkoiset tuolihuput vuokralle

 

Juhlahumua_vuokratuotteet_tuolihuput

 

Mustat tuolihuput

Hinta 2,50 € / kpl (sisältää pesun)

juhlahumua_juhlasuunnittelu_blogi_great gatsby_20-luku juhlat

juhlahumua_juhlakoristeet_vuokratuotteet_mustat tuolihuput vuokralle_tilan muutos

Mustat tuolihuput vuokralle

Vuokratuotteiden nouto / postitus

Tuotteiden nouto tapahtuu Lempäälästä, Sääksjärveltä (Vikinraitti 6 C) tai Hämeenlinnasta. Tuotteiden noutoaika sovitaan yhdessä vuokraajan kanssa. Postitus on mahdollinen, ota yhteyttä info@juhlahumua.fi.

Vuokra-aika ja tuotteiden palautus:

Vuokra-aika ja tuotteiden palautusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuotteet palautetaan Lempäälään tai Hämeenlinnaan. Halutessaan asiakas voi lähettää vuokratuotteet myös postittamalla, mistä tulee sopia erikseen asiakaspalvelumme kanssa (info@juhlahumua.fi tai 0400 128 982).

Katso blogitekstit – Vuokratuotteet

vuokrattavat tuolihuput || tuolihuput vuokralle || tuolihuput Pirkanmaa || tuolihuput Lempäälä || tuolihuput Tampere

Vastaa