Meidän Tarina – Blogiyhteistyöstä ystäviksi ja yrityskumppaneiksi

Juhlahumua.fi -verkkokauppa klikattiin auki maaliskuussa 2014. Me, Hannele ja Anu, olimme jo pitkään haaveilleet juhliin liittyvän yrityksen perustamisesta. Pyörittelimme pitkään ajatusta juhlasuunnittelua tarjoavasta yrityksestä, mutta aika ei tuntunut vielä oikealta. Innostus, intohimo ja tulevaisuuden visiot juhla-alaan liittyen synnyttivät ajatuksen juhlatarvikkeiden verkkokaupasta. Kaupasta, joka tuotteiden lisäksi tarjoaa ideoita ja vinkkejä juhliin liittyen.

Samoihin aikoihin Jenni aloitteli omaa Juhlahuuma -blogiaan, josta juhlajärjestäjät etsivät ja löysivät inspiraatiota ja ideoita omiin juhliinsa. Huhut kertovat useiden lukijoiden ihastuneen Jennin välittömään ja lämminhenkiseen tyyliin kirjoittaa. Juhlahuuman blogista innostuneina ja inspiroituneina myös me uskaltauduimme laittamaan Jennille viestiä mahdollisesta yhteistyöstä. Ja taisipa tuo viesti olla ensimmäinen yhteistyöhön liittyvä sähköposti, joka Juhlahumusta on lähtenyt. Yhteistyö toteutui ja yhteisen tarinan ensimmäinen kappale oli kirjoitettu. Meistä ei varmasti kukaan osannut arvata, kuinka iso merkitys tällä yhteistyöllä tulisi vielä olemaan.

bg_image

Anu Salminen
Visualisti

Vuokratuotevastaava

Aikaansaava ja palvelualtis tehopakkaus. Juhlahumun blogin sydän, joka mielellään jakaa inspiraation ja ideat kanssanne.
bg_image

Hannele Halme
Tapahtuma- ja verkkokauppavastaava

 Hääsuunnittelija, tapahtumakoordinaattori ja yritysjuhlien vastaava. Intohimoinen organisoija, toimivien kokonaisuuksien hallitsija, joka rakastaa kauniita ja harkittuja yksityiskohtia. Floristiopiskelija.
bg_image

Jenni Kinnari
Päävisualisti

Hääsuunnittelija

Päävisualisti ja hääsuunnittelija Juhlahumua yrityksessä. Intohimoinen kukkadesigneri, wow-elementtien luoja ja tunnelmoija.

Alusta asti tuntui kuitenkin siltä, että tarinamme tulee jatkumaan ensimmäisen onnistuneen yhteistyön jälkeenkin. Tapasimme ensimmäisen kerran vuosi yhteistyöpostauksen jälkeen, keväällä 2015, jolloin osallistuimme yhdessä Turussa vietettyyn hääbloggaajien päivään. Millainen meidän ensitapaaminen oli? No, tiedätkö sen tunteen, kun tapaat ihmisen ensimmäistä kertaa ja sinusta tuntuu kuin olisit tuntenut hänet aina? Meille kävi niin. Myöhemmin olemme muistelleet, kuinka jo ensimmäisessä kohtaamisessa jaoimme toisillemme hyvin henkilökohtaisiakin asioita.

Tuo hääbloggaajien tapaaminen on ollut tärkeä pala meidän tarinaamme. Sen lisäksi, että yhdessäolo ja työskentely tuntuivat alusta asti luontevilta, ymmärsimme heti jakavamme yhteisen intohimon juhliin ja niiden järjestämiseen. Tapahtuman jälkeen blogiyhteistyö jatkui yhä tiiviimmin ja samana syksynä toteutimme jo ensimmäisen yhteisen juhlasomistuksen. Tuo keikka on jäänyt erityisen hyvin mieleen, koska sinä päivänä yhteistyön merkeissä aloitettu matka alkoi muuttua ystävyydeksi.

juhlahumua_juhlakoristeet_hääsuunnittelu_juhlasuunnittelu_hannele ja jenni

Syyskuussa 2016 teimme ensimmäisen yhteisen hääkeikkamme. Saumaton yhteistyö ja onnistunut lopputulos vahvistivat molempien ajatusta yhteistyön viemisestä uudelle tasolle. Suunnittelimme, ideoimme ja tuotteistimme verkkokaupasta ja juhlasuunnittelusta muodostuvaa kokonaisuutta. Helmikuussa 2017 Juhlahuuman somistusvarasto muutti Lempäälään Juhlahumun tiloihin ja ensimmäiset vuokratuotteet lanseerattiin verkkokaupan valikoimiin.

Kiireinen kevät ja kesän häät lujittivat yhteisiä unelmia ja halua kasvattaa palveluita vastaamaan monipuolisemmin asiakkaidemme toiveisiin. Tähän ajanjaksoon mahtui hurja määrä toistemme sparrausta, palvelun helppouden ja selkeyden kyseenalaistamista sekä isoja valintoja tulevaisuuden suhteen. Uskalsimme sanoa ääneen, että yhdessä innostuen ja jokaisen erilaisia vahvuuksia yhdistellen, muodostamme todella kovatasoisen ja ammattitaitoisen tiimin. Tiimin, joka palvelee verkkokaupan ja somistuspuolen asiakkaita suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

 

Katso video – Juhlahumun somistustiimi työn touhussa.

Lokakuussa 2017 sanoimme virallisesti toisillemme tahdon. Juhlahumua ja Juhlahuuma ovat nyt yhdessä Juhlahumua. Olemme uudenlainen ja kokonaisvaltainen juhlayritys: juhlakauppamme juhlahumua.fi palvelee juhlakoristeilla ja vuokratuotteilla. Lupaamme, että valikoima vastaa tämän hetken kuumimpiin juhlatrendeihin perinteisiä juhlakoristeita unohtamatta. Hää- ja juhlasuunnittelumme juhlahumuahaat.fi tarjoaa kokonaisvaltaista suunnittelupalvelua erikoistuen näyttävien somistuksien toteuttamiseen ja kukkapalveluun. Molemmilla palveluillamme on 100 % tyytyväisyystakuu. Olemme onnistuneet, kun sinä saat enemmän kuin uskalsit toivoa.

 

Tutustu tuotteisiin ja palveluihimme:

bg_image

Vuokratuotteet

 Kaikkea ei tarvitse ostaa omaksi. Hyödynnä Juhlahumun laadukasta vuokratuotevalikoimaa omissa juhlissasi.
bg_image

Juhlakoristeet

 Valikoimastamme löydät trendikkäimmät uutuudet sekä perinteiset juhlakoristeet häihin, synttäreille, vauvakutsuille ja muihin juhliin.
bg_image

Hääsuunnittelu

 Onnellisina voimme kertoa, että 100 % hääpareistamme suosittelisi meitä ystävilleen. Millaista apua sinä toivot hääjärjestelyissä?

 

Kiitos, että olet osa meidän tarinaamme! <3

Hannele, Jenni & Anu

 

One thought on “Meidän Tarina – Blogiyhteistyöstä ystäviksi ja yrityskumppaneiksi

  1. Pingback: Häätapahtuma With Love - Suvisvilla

Vastaa