Kilpailu – Voita vuoden makeimmat pikkujoulut!

*Kilpailu on päättynyt.*

Oletko ajatellut järjestää pikkujoulut tänä vuonna? Miltä kuulostaa, että Juhlahumua, juhlasuunnittelija Juhlahuuma, upeita kakkuja ja muita juhlaherkkuja taikova CutiePie, herkuttelijan verkkokauppa Urjalan Makeistukku, taitava leivontabloggaaja Annin Uunissa sekä ihana karkkikauppa Sweetheart järjestää ne Sinulle? Osallistu kilpailuun ja voita vuoden makeimmat pikkujoulut (arvo 800€). Pääpalkinnon lisäksi arvomme lahjakortteja mukana oleviin yrityksiin.

PÄÄPALKINTO SISÄLTÄÄ:

 • Juhlasuunnittelijan, joka suunnittelee ja toteuttaa yhdessä voittajan kanssa vuoden makeimmat pikkujoulut. Wow -huokaisuilta ei voida välttyä, kun Juhlahuuma toteuttaa juhlien koristelut ja kattaukset. Minkä teeman sinä haluat pikkujouluihisi? Perinteistä joulutunnelmaa vai jotain ihan muuta? Mitä se onkaan, Juhlahuuma taikoo valitun teeman esille näyttävästi, sinun toiveesi ja tyylisi huomioiden.
 • Juhlatuotteet. Vuoden makeimmissa pikkujouluissa on tietenkin tyylikkäät juhlatarvikkeet ja -koristeet, joilla tuodaan teema esille ja toteutetaan upeimmat pikkujoulut ikinä.
 • Urjalan Makeistukku vie pikkujoulujen naposteltavat uudelle tasolle. Vai mitä luulet, löydätkö täältä 100 eurolla sopivia makeita ja suolaisia herkkuja juhliisi?
 • Pitopalvelu CutiePie valmistaa pikkujouluihin kolme upeaa kakkua, joista tehdään näyttävä kakkubuffa. Taidonnäytteitä voit käydä ihastelemassa täällä.
 • Annin Uunissa -blogissa on toinen toistaan herkullisempia kuvia kauniista leivonnaisista. Nyt on mahtava tilaisuus päästä kattamaan leivontabloggaajan leipomuksia myös omaan juhlapöytään.

MUUT PALKINNOT

 • Juhlahumua verkkokauppa: 2 x 30 € lahjakortti (Sisältää maksuttoman toimituksen.)
 • Cutie Pie 125 € lahjakortti
 • Urjalan Makeistukku: 2 x 20 € lahjakortti (Sisältää maksuttoman toimituksen.)

MITEN VOI OSALLISTUA?

Kilpailuun voi osallistua 20.9 – 4.10 välisenä aikana Facebookissa, Instagramissa ja järjestäjien blogeissa. Mikä parasta, mitä useammassa paikassa osallistut, sen parempi mahdollisuus sinulla on voittaa.

Blogeissa:
Kilpailuun voi osallistua kertomalla tämän tekstin kommenttiosiossa, että millä teemalla järjestäisit omat pikkujoulusi? Valikoituisiko teemaksi esimerkiksi perinteiset pikkujoulut, joku tietty väri tai kenties mystinen salakapakka? Juhlahumun teemat löydät täältä. Arvontaan kannattaa osallistua myös Juhlahuuman ja Annin Uunissa -blogeissa jakamalla ajatuksensa heidän esittämään kysymykseen.

Facebookissa:
Tykkäämällä kilpailukuvasta, kommentoimalla sitä tai jakamalla kuvan Facebookissa.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Instagramissa:
Jakamalla kilpailumainoksen omalla Instagramtilillään ja merkitsemällä siihen @juhlahumua @juhlahuuma ja #mageimmatpikkujoulut.

 

juhlahumua_voita makeimmat pikkujoulut_kisakuva

 

ARVONTASÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄT

Juhlia ja Humua Oy

y-tunnus 2582591-4

Rautialantie 216 37470 Vesilahti

juhlahumua.fi

Juhlahuuma Tmi

y-tunnus 26174295

Itutie 2 as 5 13500 Hämeenlinna

http://juhlahuuma.blogspot.fi

 

KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua ajalla 20.9 – 4.10.2015.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua Facebookissa, ilmoitetuissa blogeissa ja Instagramissa.

MITEN VOI OSALLISTUA?

Facebookissa:

Tykkäämällä kilpailukuvasta, kommentoimalla sitä tai jakamalla kilpailukuvan Facebookissa.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Blogeissa:

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla arvontatekstiin Juhlahumun, Juhlahuuman tai Annin Uunissa blogeissa.

Instagramissa:

Jakamalla kilpailumainoksen omalla Instagramtilillään ja merkitsemällä siihen @juhlahumua @juhlahuuma ja #mageimmatpikkujoulut.

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa sekä yllämainittujen henkilöiden perheenjäsenet.

PÄÄPALKINTO
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan vuoden makeimmat pikkujoulut 20 hengelle. Juhlien toteutuksesta vastaa Juhlahumua.fi verkkokauppa, juhlasuunnittelija Juhlahuuma, Pitopalvelu Cutie Pie, Urjalan Makeistukku ja Karkkikauppa Sweetheart. Palkinto on arvoltaan 800 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai lahjakorteiksi eikä sen osia voi erottaa toisistaan. Kampanjassa mukana olevat yritykset ovat määritelleet oman tuotteiden tai palvelun arvon etukäteen. Palkinnon sisällöstä ja toteutuksesta on kerrottu tarkemmin arvontasääntöihin liitetyssä blogitekstissä.

MUUT PALKINNOT
Kaikkien kilpailuun osallistujien kesken arvotaan 5 lahjakorttia kampanjassa mukana oleviin yrityksiin. Lahjakortit lähetetään suoraan asiakkaalle postissa tai sähköisesti.

 • Juhlahumua verkkokauppa: 2 x 30 € lahjakortti (sisältää maksuttoman toimituksen)
 • Cutie Pie 125 € lahjakortti
 • Urjalan Makeistukku: 2 x 20 € lahjakortti (sisältää maksuttoman toimituksen)

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

PALKINNON LUOVUTTAMINEN
Pääpalkinto, mageimmat pikkujoulut voidaan toteuttaa 150 km säteellä Hämeenlinnasta, järjestäjän osoitteesta. Voittaja vastaa itse juhlatilan järjestämisestä.

Pääpalkinnon voi lunastaa alla ilmoitettuina päivinä:

Lokakuu: 23.10, 24.10, 30.10, 31.10

Marraskuu: 20.11, 21.11, 27.11, 28.11

Joulukuu: 4.12, 5.12, 11.12, 12.12

ARVONTA
Palkinnot arvotaan maanantaina 5.10.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat antavat oikeuden julkaista nimensä myös järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden Internet- ja Facebook-sivuilla.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, arvotaan uusi voittaja. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden valita uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee.

JUHLIEN KUVAAMINEN
Osallistumalla tähän arvontaan, osanottajat antavat järjestäjälle oikeuden kuvata toteutetut juhlat ja julkaista kuvia omissa medioissaan. Kuvia otetaan tuotteista, koristeluista ja tarjoilupöydästä. Voittajan ja vieraiden ei tarvitse esiintyä kuvissa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Juhlahumua vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Osallistuja vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin tekijöihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivustolla.

122 thoughts on “Kilpailu – Voita vuoden makeimmat pikkujoulut!

 1. Hukkakukka says:

  Minä järjestäisin hauskat, rennot mutta tyylikkäät juhlat, vähän sellaista tule sellaisena kuin olet – meininkiä. Ei pukupakkoa tai mitään sellaista. Joulussa on muutenkin jo monelle laittamista ja stressaamista, joten pikkujoulut voisivat olla sellaiset rennommat, ei niin perinteiset pirskeet! Pilkettä ja huumoria silmäkulmassa. 🙂

 2. Johanna Nikoee says:

  Oi tämä olisi ihana palkinto, väreiksi valitsisin kulta ja punainen. Tämä olisi ihana tapa kiittää ystäviäni ja läheisiäni, jotka ovat minua tänä vuonna tukeneet suuren surun keskellä ja jotka ovat minua auttaneet ja tukeneet oman vaivan ja leikkauksen jälkeen siitä toipumisessa. Ihana ystävä porukkani viettää tänä vuonna 20 vuotis juhlaa, näillä pikkujouluilla olisi ihana yllättää heidät ja juhlistaa yhteistä ystävyytemme taivalta.
  Olisi ihana viettää yhteistä aikaa, nauttien ylellisistä pikkujouluista ja niiden monista herkuista.
  Aivan ihana arvonta ja tämä sain kyllä hyvällle mielelle 🙂

 3. Viveca Forsström says:

  Pikkujoulut järjestäisin kaikille ihanille tallilaisille, jotka jaksaa tsempata ja joiden kanssa oikeasti viihtyy! Väriteemana toimii perinteiset jouluvärit. Rennot juhlat, joiden teemaan liittyisi varmaankin jotenkin hevoset ja talli :3

 4. PTS says:

  Meidän soittokunnan pikkujoulujen järjestämisvuoro on tänä vuonna miehillä, yhtään siis tiedä mitä on luvassa vaikka kuulemma järjestelyt ovatkin hyvällä mallilla. Veikkaan, että sekasikiö naisjaoston edellisinä vuosina tekemiä koristeita: mustaa, valkoista, punaista, sinistä, vihreää, lahjapaketteja ja tietysti tähtitaivas sekä jotain hullunhauskaa ohjelmaa ja musisointia.

  Pikkujoulut on todella ansaittu, 10.10. pidämme Made in Finland-konsertin Porin Promenadi-salissa, jossa soitamme suomalaista (puhallin)musiikkia, mm. Sibeliusta juhlavuoden kunniaksi ja 16.12. pidettävään joulukonserttiin solisteiksemme Keski-Porin kirkkoon saapuvat Saara Aalto ja Tomi Metsäketo. Kahden vaativan konsertin pitäminen harrastajapohjalta vaatii soittajilta paljon ja pikkujoulut on hyvä tapa palkita vapaaehtoiset.

 5. Aiveng says:

  Järjestäisin rennot, hauskat ja tyylikkäät pikkujoulut, rentojen ystäväpariskuntien kanssa. Pikkujouluissa olisi saunomista, herkuttelua, visailua, laulua ja muuta kivaa 🙂 olisi ihan mieletön mahdollisuus voittaa tämmöinen unelma, ja päästä käymään minilomalla mieheni ja ystävien kanssa 🙂

 6. Marja-Liisa says:

  Rentoa ja hauskaa lähipiirille. Omille rakkaille! Tämä olisi myös aika hulppea lahja niille omille ihmisille, jotka ovat elämänkäänteissä mukana. Ja kenenkään ei tarvitsisi ylen määrin stressata järjestelyistä.
  Voi miten tää olisikaan huippu ja huipennus loppuvuoteen.

 7. Satu says:

  Punainen, valkoinen ja kulta olisivat unelmapikkujoulujeni teemavärit. Kutsuisin juhliini läheisiä ystäviä. Kuppikakkuja ja suolaisia piirakoita, lapsille suklaaputous ja vaahtokarkkeja , näitä ainakin sinne toivoisin 🙂 Tärkeintä olisi rento yhdessäolo. Lautapelien pelailua, iloa ja naurua höysteenä. Mukaan siis arvontaan !

 8. Satu says:

  Rennot ja hauskat juhlat läheisille järjestäisin puna-kulta-valkoväriteemalla. Kuppikakkuja, suolaisia piirakoita, hörhöisiä leivonnaisia, suklaaputous lapsille jne. Mukaan siis huippuihanaan arvontaan!

 9. Jenny says:

  Kutsuisin koolle kaikki lähimmäiseni kolmessa polvessa. Teemana olisi valkoinen ja hopea viininpunaisella höystettynä ja tietenkiin tyylikkyys olisi arvossaan. Harvoin kun näemme toinen toisiamme niin tämä olisi unelmien täyttymys 🙂

 10. Merja says:

  Järjestäisin perinteiset pikkujoulut. Paljon hyvää syötävää ja lögiä tietenkin. Riisipuuroakin voisi olla. Harvemmin tulee tehtyä. Paikka vois olla joku vanhempi talo/mökki jossa tunnelmaa. Takka ja kynttilöitä.

 11. PÄlvi Niemi says:

  wow, mikä onni olisi juhlia pikkujouluna pojan 15v synttäreitä. Kerrankin olisi suvulla ihmettelemistä ja poikakin voisi reteesti kutsua kavereitaan. Poikkeuksellisesti joulun väreihin punaiseen ja kultaan voisi sotke ripaus sinistä.

 12. Sanna says:

  Haluaisin ehdottomasti sykkivät, blingit, pikkumustat pikkujoulut! Juhlat, jotka olisivat kunnon irtiotto arjesta!
  Hyvää musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa.
  Laseihin kuplivaa, ruuaksi sushia & muuta pientä ja tyylikästä ja jälkkäriksi ehdottomasti käsintehtyjä konvehteja tai petit foureja ? Kutsulistalle pääsisivät vain lähimmät ystävät, teemana voisi yhtä hyvin olla ”ei se määrä vaan se laatu” ?

 13. Mari says:

  Tyylikkäät pikkujoulut Parhaiden Ystävien seurassa, ei parempaa voisi olla! Monen montaa herkkua, pikkumustat yllä, vähän kuplivaa ja ympärillä säihkettä. Teemaväreinä voisi olla punainen, kulta ja musta! Kimalletta saa löytyä! Ajatuskin tärkeiden ihmisten kanssa laadukkaiden tuotteiden äärellä, ah ihanaa!

 14. Leena says:

  Järjestäisin kavereille ja kavereitten lapsille perinteiset ja lapselliset, ehkä vähän vanhan ajan kuusijuhla-tyyppiset pikkujoulut, jossa on tonttuja ja tonttuleikkejä ja tietysti joulupukki.
  Koristeena ehdottomasti joulukuusi, punaisia tonttuja, kynttilöitä…

 15. Tjja says:

  Apua, miten ihana arvonta ! Minun teemani olis erilainen pikkujoulu. Eli poikettaisiin kaikista rutiineista ja perinteistä. Joulukeksien ja juustojen sijasta tarjoitaisiin niistä raaka-aineista tehtyjä herkkuja, vietäisiin perinteiset jouluherkut astetta pidemmälle 🙂 Teemana olisi aitous ja onnelisuus

 16. Tarja says:

  Olen jo pidempään halunnut järjestää mun kaveri porukalle sellaiset rock henkiset pikkujoulut. Liikaa ei voi tässä paljastaa jos vaikka voittaisin ja pääsisin järjestämään ne 😉 Haluan niiden olevan ISOyllätys kaikille!!

 17. Leena says:

  Perhe olisi pikkujoulujen pohjana ja kaikkien läheisimmät ystävät mukana.
  Lapsistamme keskimmäinen on lähdössä Aasiaan vaihtoon, pari nuorimmaista Las Vegasin matkalle ja vanhin puolestaan astelemassa alttarille ensi vuonna… näistä ehkä voisi saada mukavan teeman juhliin, joista ei kyllä puuttuisi iloa ja riemua, jos kohta mukana olisi varmasti hitunen haikeuttakin.

 18. Tumppi says:

  Salakapakkabileet olis mahtavat. Kotoa löytyy jo ”hieman” casino-rekvisiittaa, joten siitäpä oli mageeta rakennella pikkujoulut aikuiselle ystäväporukalle. Tummanpuhuvat sävyt kera sopivan musiikin, ruuan ja juoman – voi mahoton!

 19. Sini says:

  Väreillä ei väliä, jättäisin tämän ammattilaisten päätettäväksi. Luotan heidän osaamiseensa ja ideoihinsa ja jäisin suosiolla kerrankin vain nauttimaan. Kutsuisin ystäviä, naapureita ja heidän lapsiaan.

 20. Talviturkki says:

  Tarjoaisin ystäville kivan illan, jossa saisivat nauttia makeita herkkuja ja vähän suolaistakin pitää olla mukana, muuten ei makeakaan maistu makealta. Pikkuisen valoa syksyn pimeään, näkemistä, juttelua ja nenien hieromista vastakkain.

 21. Yöpöllö says:

  Voisin järjestää pojalleni yhdistetyt synttärit ja pikkujoulukemut. Aiheena voisi olla mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa, hyvää suolaista ja makeaa pikkupurtavaa sekä alkoholitonta juomaa. Tämä olisi myös palkinto syksyn kovan aherruksen jälkeen lukiossa.

 22. Tiina says:

  Järjestäisin työkavereilleni pikkujoulut. Perjantaina, viraston ulko-oven sulkeuduttua, kaikki kokoontuvat nauttimaan herkkuja. Ohjelmaan kuuluu yhden perinteisen yhteislaulun lisäksi viraston poikien tanssiesitys, viraston tyttöjen sketsejä ym. Jokaiselle jaetaan kunniakirja kuluneen vuoden perusteella: ”Vuoden kopiokone-ekspertti”, ”Vuoden paras kahvipöydän kakkujen leipoja”, ”Vuoden tarkin tilitarkastaja” jne…

 23. kalle says:

  Vanhaa ja ei niinkään perinteistä, mutta Hämeenlinnan seudulla olisi kiva yllättää vanha ystävä mukaan juhlaan.
  Hyvä joulujuhla jää kaikkien osallistujien mieleen ja sitä on hauska muistella.

 24. Anu A says:

  Pitäisin naapuruston lapsille hauskat ja liikunnalliset pikkujoulut. Samalla voitaisiin juhlia jouluna syntyneen lapsemme synttäreitä. Reppanalla on synttärit aina jääneet joulun vieton varjoon. Paljon herkkuja, kivaa ohjelmaa ja hauskanpitoa :).

 25. Santtu says:

  Teemana olisi ystävyyttä yli rajojen. Olen muuttamassa ulkomaille ja läheisille ihmisille haluaisin pikkujoulujuhlien saattelemana muistuttaa, ettei ihonväri, asuinpaikka, sukupuoli tai mikään muukaan ole este ystävyydelle. Ja vaikka matkaankin pian maailman toiselle laidalle, voin ehkä olla siellä joskus yksin, mutta en kuitenkaan yksinäinen, sillä läheiseni ovat sydämessäni!

 26. kirsikka says:

  Jokavuotiset pikkujoulut muutaman läheisimmän tyttökaverin kanssa kaipaavat uutta teemaa, jotain mikä saa meidät tuntemaan itsemme maailman ihanimmiksi ja upeimmiksi naisiksi 🙂

 27. Hemppa says:

  Pikkujoulujuhlat työkavereille ja muutamalle eläkeläiselle. Mahtavia mimmejä, joiden kanssa on aina hauska tehdä työtä. Vielä mukavampaa on viettää juhlaa heidän kanssaan.

  Hyvää ruokaa, juomaa ja ennenkaikkea hyvää seuraa, muutahan ei hyviin juhliin tarvita.

 28. Sardeliini says:

  Minä järjestäisin jouluiset tuparit ja kipsijalan ilahduttamisbileet. Isosta jalkaleikkauksesta toipuessa olisi ihana nähdä kaikki ystävät mukana juhlissa kotonani – kun en itse pääse moneen kuukauteen kulkemaan minnekään. Samalla menisi tupaantuliaisten viettokin tässä yhteydessä, jotka jäivät kesällä pitämättä onnettomuuden vuoksi. Koristeeksi kaikkea ihanaa naisellista ja herkullisissa väreissä – tyylikkyyttä unohtamatta.

 29. Mammy Blue says:

  Ottaisin teemaksi elämänläheisen aiheen – synkkyyden – ja panostaisin siihen että jokainen saa tulla ja olla ihan niin maassa kuin vain maassa voi olla. Salmiakki- ja lakritsikakkujen ohella pistäisin peliin kattilallisen limenvihreitä, kimmeltävänpunaisia ja häikäisevänkeltaisia marmorikuulia.. koska ilman valoa ei synkistely pääse oikein oikeuksiinsa.
  Bling-blingaava synkkyys, sekaan suolaista ja makeaa ja taustalle Tom Jonesin Sex Bomb.. kyä niillä pikkujouluista hengissä selvitään. Ja mukaan vielä Hercule Poirot, jos joku vaikka ei selviäkään.. böö.
  Helmenvalkeita ensilumia kaikille!

 30. Eveliina Drufva says:

  Itse haluaisin varmaankin järjestää jotakin tosi talvista ja lämminhenkistä. Paistettaisiin vaahtokarkkeja ja syötäisiin hyvää jouluruokaa. Haluaisin ehkä myös jonkinlaisen lapsenomaisen teeman, ehkä johonkin söpöön Disney-elokuvaan liittyen. ❤

 31. syysmuru says:

  Ihana palkinto, olisi mahtavaa yllättää ystävät erilaisilla pikkujouluilla. Olen aina halunnut pitää naamiaistyyliset juhlat. Teema voisi ehkä olla Hollywood, paljon kimallusta ja samalla mukaan voisi tuoda jouluhenkeä koristeluilla. Hyvää ruokaa, musiikkia, ehkä jopa saunomista ja paljuilua 🙂 Lautapelejä, yhdessäoloa.

 32. Rosmariini says:

  Täytän itse joulun alla 30v, joten luultavasti järjestäisin kerrankin oikein kunnon synttärit itselleni! Juhlien väreinä voisivat olla kulta, luonnonvalkoinen ja vedenvihreä. Herkkuja, ihania ystäviä, musiikkia ja lasillinen kuohuvaa!

 33. Pia Östergård says:

  Tästähän tulisi vuoden kohokohta ystäville ja sukulaisille. Pieniä lapsiakin on, niin Joulupukkihan varmaankin piipahtaisi. Itse odotan kaikkia herkkuja ja kaunista koristelua.

 34. kisuliini says:

  lastenjuhlahenkiset pikkujoulut perheen eli suvun pienimmille ja vähän isommillekin. leikkejä, arvontoja, vitsejä ja suolaista ja makeaa sopivassa suhteessa. vähän hulluttelua, pikkuisen urheilua ja paljon iloista yhdessäoloa!

 35. Tiina says:

  Oijoi, ihan alkoi joulumieltä kutkuttamaan ajatus siitä, että saisin huikealle tiimilleni järjestää tällä hetkellä käynnissä olevan kampanjan väriteemalla eli keltaisella ihanan raikkaat kiitospikkujoulut! Keltainen ei kuulosta perinteiseltä pikkujouluväriltä, mutta teemani onkin kampanjassa ’yli rajojen’ eli tarkoitus hiukan astua ’out of the box’ -ajatteluun. Siksipä myös modernit ihanat maut, fressi värimaailma ja huippuseura yhdistäen vanhojen LPiden rahinaa ja uusimpia hittejä taustalle kuuluisivat näihin pikkujouluihin 🙂

 36. Eliel says:

  Yhteentörmäys neutraalilla maaperällä! Eli kulttuurien kohtaaminen kun saksanmaa otti hämäläisen. Siinä riittäisi teemaa, sillä rakkaus, suku ja ystävyys yhdistää! Ja ehkä Gluhwein sekä sahti!

Vastaa