Juhlatilat Pirkanmaa – Aaltosaha

Mitä jos häitä juhlittaisiinkin koko viikonloppu?

Ikimuistoisen hääviikonlopun voi viettää Aaltosahan Längelmäveden rannalla Orivedellä sijaitsevassa Juhlahuvilassa. Piha- ja nurmi-alue ovat aivan veden rajassa ja aurinko paistaa tontille koko päivän. Valoisalta terassilta johtaa kivetys laiturille ja saareen.  Luksusrantahuvila kaikkine mukavuuksineen tarjoaa upeat puitteet unohtumattomaan hääjuhlaan. Rantamaisemissa on ihana viettää viikonloppu kaikessa rauhassa hyvien ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_edesta

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_juhlatila_3

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_juhlatila_2

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_juhlatila_1

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_terassi_1

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_terassi

Valoisa 120 hengen juhlatila on helposti muunneltavissa erilaisilla pöytäjärjestyksillä. Kynttilöitä saa tilassa polttaa valvotusti, joten tunnelmalliset kattaukset ovat hyvin toteutettavissa. Pöytäliinat kuuluvat juhlatilan vuokraan.

Huvilaan ja sen läheisyyteen voi helposti majoittautua koko juhlaseurue, kun tilaa kesäkuukausina löytyy huikeat 115 hengen ja talviaikaan 90 hengen majoitustilat. Rantahuvilasta löytyy nukkumatilat 16 henkilölle, joten esimerkiksi lähin hääseurue majoittuu koko pitkän viikonlopun mukavasti saman katon alla.

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_majoitus_haayo

Viikonlopun hinta kesällä 2017 on 2000-3500e, ja sisältää mukavasti vastinetta. Tilasta löytyy loistava äänentoistojärjestelmä, säädettävissä oleva valaistus, 2 kappaletta videotykkejä, sekä ammattikeittiön uunit, kylmäsäilytys ja tiskikone. Näyttävät sauna ja suihkutilat tarjoavat illanviettoon upeat puitteen, ja mikäpä illan kruunaisi kivemmin kuin terassilta löytyvä iso jaqucci. Wc -tiloja löytyy 5 kappaletta. Lakanat ja pyyhkeet ovat vuokrattavissa tarpeen mukaan. Ekologisuus on myös huomioitu hyvin huvilan toiminnassa, maalämpö ja tuulisähkö tuottavat omavaraista energiaa.

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_sauna

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_suihku

Upea yksityiskohta löytyy juhlatilan pihalta, vihkipaviljonki.

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_paviljonki_sivusta

Juhlahumua_blogi_aaltosaha_paviljonki

 

Aaltosahan hää- ja juhla-asiakkaille tarjoamme maksuttoman tapaamisen häiden visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistuneen hääsuunnittelijan kanssa. Aaltosahan asiakkaat saavat myös Juhlahumun vuokratuotteista 20 % alennuksen. Varaa tapaaminen, info@juhlahumua.fi / 0400 128982.

Aaltosahan omille kotisivuille pääset tästä. Pääset myös tarkistamaan varaustilanteen suoraan kalenterista.

 

 

Juhlakoristeet & Vuokratuotteet

Koristenauhat & kyltit

Mr & Mrs puukyltit

9.90 sis. alv. 24%
50.00 sis. alv. 24%
1.50 sis. alv. 24%

Vastaa