Juhlahumua -blogin tiimi vahvistuu

juhlahumua, juhlahumua blogi, juhlablogi, juhlatarvikkeet, juhlakoristeet, ideat juhliin, kataustarvikkeet, ideoita juhliin

Hei, olen Jenni ja olen juhla-addikti. Olen myös äiti ja vaimo, joka kaiken kiireen keskellä yrittää nähdä maailman juhlalasien läpi. Jos vain on pienikin mahdollisuus taikoa arjesta juhlaa, kattaa pöytä vähän kauniimmin tai koristella ympäristö näyttävämmin, niin pyrin käyttämään kaikki tilaisuudet hyödyksi. Siksi voittekin ehkä uskoa, kuinka riemuissani olin, kun Juhla ja Humu kysyivät halukkuuttani tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.

juhlahumua blogi, juhlahumua verkkokauppa, juhlahumua,  juhlatarvikkeet2

3

Aikamoinen klisee, mutta niin se vain on, että rakastan kaikkea kaunista. Tehdessäni sisustusliikkeen visualistin töitä useamman vuoden ajan, nautin saadessani loihtia toinen toistaan upeampia kattauksia ja somistuksia. Lopullisesti tämä juhlakipinä leimahti tuleen järjestäessäni omia häitäni jokunen vuosi sitten. Häiden jälkeen on tullut taiottua useita juhlia; syntymäpäiviä, nimipäiviä, toisen nimen päiviä, ristiäiset, uuden vuoden juhlat… Aina on hyvä hetki pitää juhlat! Eikä se aina vaadi mitään suurempaa syytä, minusta on ihanaa vaikka pyytää ystävä kylään brunssille. Jos ei jää aikaa leipoa, niin valmisherkutkin maistuu paljon paremmalta kauniisti tarjoiltuna. Enkä usko ettei ole hetkeäkään, jota ei viirinauhat ja kennopallot muuttaisi ihaniksi juhliksi.

4

56

Minun juttujani arjen juhlahetkistä voitte lukea tästä eteenpäin oman Puolimatkassa –blogini lisäksi siis myös täältä. En voisi olla enempää innoissani, tästä tulee taatusti hauskaa. Pysykäähän kuulolla – luvassa kivoja ideoita, inspiraatiota ja paljon arjen estetiikkaa!

 

Postauksen kuvat on omista häistäni. Kuvista lämmin kiitos Valoisa Photographylle.

Vastaa