Ideoita kesän juhliin – kesän 2017 suosikit

Keräsimme tähän postaukseen muutamia vinkkejä kesän juhliin liittyen. Mitkä jutut ovat erityisen suosittuja kesällä 2017 juhlien tarjoiluissa ja koristeluissa? Poimi tästä postauksesta ihania ideoita kesän juhliin.

 

Tarjoilut

  • Tänä kesänä korkeat ja näyttävästi koristellut buttercream -kakut ovat juhlapöytien ehdoton ykkösjuttu. Myös viime vuoden suosikkia naked cake -kakkua tullaan näkemään useissa juhlissa.

Juhlahumua_juhlahuuma_häätlehti_Camilla Bloom_kesä 2016

Kuva: Häät-lehti 1/2017, kuvaaja Camilla Bloom, kakku Say it With a Cake.

  • Juhlien tarjottavissa panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja näyttäviin esillepanoihin. Tarjottavien ruokalajien määrä on maltillinen. Etenkin juhlien makeissa tarjoiluissa tullaan näkemään yhä useammin upea kakku, jonka rinnalla tarjoillaan muutamia tarkoin valittuja juhlaherkkuja.

 

juhlahumua_blogi_yhteistyö_pieces of miracles_lastenjuhlat_3v synttärit_juhlaherkut

kuva: Pieces of Miracles -blogi

 

Vinkki: Tarjoilupöytään saa näyttävyyttä laittamalla tarjottavia esille eri korkuisille tarjoiluastioille. Tarjoilupöydän liinaksi voi rohkeasti valita värillisen liinan valkoisen sijaan. Esimerkiksi ruusukultainen paljettiliina on näyttävä yksityiskohta juhlien somistamisessa.

Vinkki: Nykyään on saatavilla erittäin tyylikkäitä kertakäyttöastioita, jotka helpottavat juhlajärjestäjän loppusiivousta. Tyylikkäät ja laadukkaat kertakäyttöastiat sopivat erityisen hyvin pihajuhliin ja kesän terassiruokailuihin.

 

Juhlakoristeet

  • Tauluihin toteutetuilla juhlaviesteillä saa välitettyä vieraille haluttua juhlatunnelmaa – helppoa, nopeaa ja näyttävää koristelua. Juhlahumun valikoimasta löydät sekä letter boardit että lightboxit.

Juhlahumua_juhlahuuma_juhlakoristeet_blogi_1v_tarjoilupoyta_letterboard

Juhlahumua_juhlahuuma_juhlakoristeet_blogi_1v_tarjoilupoyta_lightbox

  • Tänä vuonna somistuksen puolella keskitytään entistä enemmän Wow –elementteihin. Kevään ja kesän juhlissa tullaan näkemään näyttäviä toteutuksia, joista esimerkkinä skumppatorni, joka toimii myös näyttävänä ohjelmanumerona.
  • Näyttävä ja helposti toteutettava juhlien somistus syntyy erilaisilla paperikoristeilla, jotka sopivat loistavasti myös pihajuhlien ja terassin koristeluun.

juhlahumua_juhlahuuma_juhlasuunnittelu_somistuspaketti_juhlapaiva_haat_skumppatorni

juhlahumua_blogi_pihajuhlat_värikäs kattaus

  • Pastellivärit hurmaavat keväällä ja kesällä. Mintunvihreä, keltainen ja vaaleanpunainen ovat hittivärejä myös tulevan kesän juhlissa.

 

Vinkki: Keskity koristeluissa sisäänkäyntiin, ja muutamaan katseenvangitsijaan, kuten tarjoilupöydän ja sen ympäristön somistamiseen.

Vinkki: Yhdistele rohkeasti luonnonkukkia ja valmiita kimppuja, jolloin saat upean somisteen esimerkiksi tarjoilupöytään.

50.00 sis. alv. 24%
80.00 sis. alv. 24%
Varasto loppu
10.90 sis. alv. 24%
Varasto loppu
49.70 sis. alv. 24%
9.90 sis. alv. 24%

 

Vastaa