Hääkoristeiden vuokraus

*kuva Anniina Mansikkamäki 

Oletko ajatellut, että voisit vuokrata osan hääkoristeista? Mikäli et halua ostaa kaikkea itse, mutta ajatuksissa on luoda visuaalisesti näyttävä juhlatila, kannattaa ehdottomasti tutustua Juhlahumun vuokratuotevalikoimaan. Vuokratuotteiden käyttö säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Mainitsemisen arvoinen asia on myös vuokrauksen ekologisuus. Kaikkea ei tarvitse, eikä kannatakaan ostaa omaksi.

TUTUSTU VALIKOIMAAN - Klikkaa kauppaan

 

 

Asiakkaiden ajatuksia hääkoristeiden vuokraamisesta:

 

Anniina, Something Blue -blogi

”Koska 2300 kilometriä rajoittaa muita koristelujamme, meille potenttiaalisin vaihtoehto on alusta asti ollut somisteiden vuokraus, joten aloimmekin ajoissa jo kartoittamaan mahdollisuuksia. Koristeiden vuokraus on ihanan helppo ja hyvä ratkaisu luoda näyttäviä, persoonallisia elementtejä omiin juhliin. Kaikki eivät ole luonnostaan tee-se-itse kädentaitajia tai leikkaa-liimaa-askasteluun ei kenties ole työkiireiltä ja harrastuksilta aikaa panostaa. Miksi siis ottaa häiden takia paineita koristeluista! Mikä parasta vuokraus on myös melko egologista ainakin verrattuna Kiinakaupoista tilaamiseen. Miksi ostaa koristeita, joihin saa huomaamattaan upotettua valtavan määrän rahaa, kun samat asiat voi vuokrata kohtuulliseen hintaan. Väittäisin, että vuokraamalla säästää pitkän pennin, eikä tarvitse miettiä säilytystiloja. Meille ehdoton etu vuokraamisessa on myös se että, häiden jälkeen ei tarvitse aloittaa aikaa vievää KUVAA-KAUPPAA-KOORDINOI -operaatiota. Näin ei myöskään tarvitse muuttaa kellaria tai muuta häätavaroiden säilytystilaksi, jättää niitä vanhempien/kaasojen nurkkiin tai meidän tapauksessa roudata kaikkia koristeita toiselta puolen Eurooppaa. 

Löysin yli vuosi sitten verkkokaupan nimeltä Juhlahumua tilatessani sieltä juhliin sopivan valotaulun kotiimme. Ihastelin jo tuolloin heidän valikoimaansa ja tutkin, mitä kaikkea heiltä oikein löytyykään. Hääsuunnittelun aikana samainen verkkokauppa palautui mieleeni ja löysin heiltä koristeiden vuokrausmahdollisuuden. Mikä täydellinen palvelu, mitä tahansa juhlia järjestäville! Lempäälästä lähtöisin oleva Juhlahumua tarjosi ratkaisun myös meidän tarpeisiimme. Kävimme joululomalla heidän liiketiloissaan Tampereella kyselemässä tarkemmin vuokrausmahdollisuuksista ja kertomassa ajatuksia siitä, minkälaisia somisteita ja koristeita olimme ajatelleet häihimme.

Ihana henkilökunta ja heidän vuokrakoristeensa sinetöivät päätöksemme! Heiltä löytyi kirjaimellisesti kaikki tarvittava. Okei myönnän, ehkä jopa enemmän, sillä saimme muutaman lisäidean nähdessämme heidän varastonsa. Jätimme ajatukset hautumaan jouluna ja sovimme, että mietimme vielä tarkemmin kokonaisuutta ja tarpeitamme. Valikoima oli niin laaja, että kokonaisuudesta olisi helposti tullut överi haaliessamme kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman vuokrauslistallemme. 😀Poikkesimme liikkeessä uudemman kerran kesäkuun alussa Suomi-lomallamme ja vahvistimme lopulliset koristevalinnat.

Lue Anniinan ajatuksia vuokrauksesta enemmän täältä.

 


 


Sulhanen, (K)Akkavalta -blogi

”Hääpäivän tulee olla mahdollisimman stressitön ja huoleton, mutta silti vähintäänkin täydellisyyttä hipova kokonaisuus. Vuokraamalla tuliterät ja toimivat tilpehöörit luotettavalta taholta, saa pudotettua ylimääräistä painoa harteiltaan. Näin ainakin meille kävi Juhlahumun palveluiden kanssa. Varaaminen, haku, mahdollinen kokoaminen, käyttö ja palautus ovat äärettömän helpoksi tehty.

 

Photobooth ja polaroidkamera

Helppo tapa saada juhlavieraista kuva on käskyttää heidät itse tekemään se. Cool ja näyttävä tapa tehdä se on pystyttää photobooth ja antaa vieraille käyttöön retrohenkinen polaroidkamera. Kuvauspaikka  kameroineen on samalla helppo ja hauska aktiviteetti häihin. He, jotka eivät koe olevansa kuvauksellisia, voivat jättää aktiviteetin väliin.

Photobooth oli helppo pystyttää (Juhlahumua.fi toimittaa ohjeet) ja purkaa. Photoboothin ruusukultainen paljettikangas mukaili täydellisesti juhliemme teemaa. Myös valkoisen polaroidkameran käyttö oli vaivatonta ja helppoa; jopa lapset napsivat häissämme sillä kuvia. Olipa joku lapsista maininnut häiden parhaimpana ohjelmanumeronakin juuri photoboothin. 

 

Led-spotit

Himmenevään iltaan kreisibailulisän toivat led-spottivalot, joita lainasimme neljä kappaletta. Spotit oli helppo asentaa ja niistä loistavien valojen väriä sai muokattua lukemattomin eri tavoin. Löysimme myös väriä aktiivisesti vaihtavan moden. Kartano loisti varmasti järven toiselle puolelle asti ja sisällä tunnelma oli kuin paremmassakin yökerhossa.

Saimme vuokratarvikkeilla luotua mukavaa tunnelmaa sekä hienoja muistoja. Juhlahumun kanssa kaikki sujui mutkattomasti ja he ovat kyllä erittäin energistä ja inspiroivaa porukkaa. Suosittelemme lämpimästi kääntymään heidän puoleensa juhlassa kuin juhlassa!”

Lue koko teksti täältä 

 

Tutustu valikoimaan:

 

KAIKKI VUOKRATUOTTEET - Klikkaa kauppaan

Tilaa vuokratuotekatalogi:

Vastaa