Mitä hääsuunnittelija maksaa?

Hääsuunnittelijan käyttö on yleistynyt ja yleistyy Suomessa. Nykyään monen ystäväpiiristä löytyykin jo henkilö, joka on käyttänyt hääsuunnittelijaa. Ala on kuitenkin sen verran uusi, että palvelun hintataso on monille vielä epäselvää. Moni on varmasti pohtinut, mitä hääsuunnittelija maksaa. Hinnat saattavat vaihdella reilustikin eri palveluntarjoajien välillä. Pääsääntöisesti tuntiveloitus vaihtelee 35-60 euron välillä. 

Hintojen esille laittamisessa on tällä hetkellä kahta koulukuntaa. Toiset pitävät tärkeänä, että hinnat ovat heti asiakkaan saatavilla, kun taas toiset tekevät aina erillisen tarjouksen. Meillä Juhlahumussa hääpaketit ovat esillä hintoineen hääsivustollamme. Hinnat eivät ole kiveenhakattuja, vaan rakennamme pakettien pohjalta, jokaiselle hääparille oman tarjouksen. Kun hääpari on ottanut meihin yhteyttä, sovimme heti maksuttoman ensitapaamisen, joka voidaan pitää myös skypen välityksellä. 

 

Mitä hääsuunnittelija maksaa Juhlahumussa?

Juhlahumun hääsuunnittelupaketit maksavat 1970 € – 4870 €. Hääsuunnittelumme on erikoistunut visuaalisen ilmeen luomiseen ja näyttävien kokonaisuuksien sekä hääkukkien toteuttamiseen. Tarjoamme kolmea eri hintaista hääpakettia, joista kaksi on somistuspaketteja ja kolmas on kokonaisvaltainen hääsuunnittelupaketti. Alla on esitelty paketit lyhyesti. Pakettien sisältöön voit tutustua tarkemmin täällä.

 

 

Juhlapäivä –somistuspaketti 1970 €

Juhlapäivän somistuspaketti sopii teille, jotka haluatte juhlatilaan muutaman kauniin katseenvangitsijakokonaisuuden. Pakettimme sisältää suunnitelman kahdesta isosta somistuskokonaisuudesta, somistustyön, somistuksen purun sekä tarvittavat vuokratuotteet juhlien ajaksi. Somistuspaketin toteutus max 100 hengelle.

 

 

Unelma –somistuspaketti 2970 €

Unelma somistuspaketti sopii teille, jotka haluatte visuaalisesti erittäin näyttävän ja yhtenäisen ilmeen juhlatilaan. Teille, jotka haluatte astua valmiiksi koristeltuun häätilaan. Pakettimme sisältää suunnitelman kolmesta isosta somistuskokonaisuudesta, somistustyön, somistuksen purun sekä tarvittavat vuokratuotteet juhlien ajaksi. (max. 100 hlö)

 

 

Suuri Unelma –somistuspaketti 4870 €

Suuri Unelma -hääpaketti sopii teille, jotka haluatte kokonaisvaltaista hääpalvelua suunnittelusta toteutukseen. Teille, jotka haluatte luoda ison kuvan ja tehdä päätökset itse, siirtäen työn osuuden ammattilaisille ja vapauttaen omaa aikaa muihin asioihin. Paketti sisältää Unelma Somistuspaketin, kukkapaketin sekä palveluntarjoajien kilpailuttamisen.

Kuvat: Häät- Lehti / Camilla Bloom || Somistus ja kukat: Juhlahumua Häät || Hääkakku: Say it with cake

Hääsuunnittelu, HINNASTO - Klikkaa hääsivustolle

 

Miksi hääsuunnittelusta maksetaan?

HÄÄSUUNNITTELIJA JENNI KINNARI, JUHLAHUMUA HÄÄT:

”Isoin asia on varmasti luottamus ammattilaiseen. Toinen iso asia on palvelun tuoma helppous ja vaivattomuus hääpäivänä sekä häitä edeltävinä päivinä. Kun hääparilla on muutenkin paljon muistettavaa, on huojentaa, että ainakin osan asioista on voinut siirtää ammattilaisille. Sen sijaan, että itse olisi koristelemassa juhlatilaa häitä edeltävänä iltana tai jopa hääaamuna, saa astella valmiiseen tilaan. Juhlatilaan, joka saa aikaan ihastelua ennen kaikkea hääparin, mutta myös vieraiden keskuudessa.

Asiakkaamme ovat lisäksi olleet erittäin tyytyväisiä laajaan vuokratuotevalikoimaamme, joka mahdollistaa sen, että somistustuotteita, kuten tuikkukippoja, valoja, karkkiastioita, boolikulhoja, ei tarvitse ostaa erikseen häitä varten. Somistuspalvelullamme on erittäin laaja vuokratuotevalikoima, jota hyödyntämällä pystyy toteuttamaan häiden somistuksen kokonaan. Vuokratuotevalikoiman kattavuuteen liittyy vahvasti myös ekologisuus. Parhaillaan kauttamme on mahdollista toteuttaa juhlien koristelut ostamatta ainuttakaan kertakäyttöistä tavaraa ja somistetta.”

 

Juhlahumua HÄÄT - HÄÄSIVUSTO

 

Somistustiiminne työn touhussa:

Vastaa