Tervetuloa vuosi 2015!

Artikkelikuva

Me vastaanotettiin uusi vuosi ihan kotosalla, oman perheen kesken. Olemme vasta syksyllä muuttaneet uuteen, rakentamaamme taloon, joten eihän täältä malta olla poissa. Vaikka meillä ei vieraita ollutkaan, niin loihdin silti oikein juhlavan illan. Miksi sitä ei panostaisi omien rakkaimpiensa takia, hehän ne elämäni tärkeimmät ovat ja ehdottomasti ansaitsevat juhlavia hetkiä!

Juhlateemana meillä oli hopeanhohtoinen talvitunnelma, johon lisäsin vielä avaimia symboloimaan uutta vuotta. Uuden alku! Suljettiin vanhat ovet takanamme ja avattiin uusia ovia näillä avaimilla. Ruokapöydän päälle kokosin upean katseenvangitsijan, jossa käytin hopeisia ilmapalloja ja pom pomeja, valkoisia kennopalloja ja lisäksi tein itse lisäkoristeita foliosta ja valkoisesta nauhasta. Lisää juhlafiilistä toi katosta roikkuneet nauhat, yksinkertainen keino saada näyttävyyttä! Sattumalta löysin askartelujemmoistani ison rullan hopeista lahjanarua, josta vain leikkelin pätkiä ja kiinnitin kattoon. Askartelin myös eräänlaisen ”viirinauhan”, jossa oli alumiiniteippiä (rakentamisen hyvä puoli, kotona on vaikka mitä materiaaleja, tämä jäi saunan tekemisestä!) ja avaimia.

3

7

IMG_1452

Ruokana oli meidän monivuotisen perinteen mukaan tortilloja, koko perheen herkku! Täytteet oli yksinkertaisesti lautasilla, niiden koristeeksi askartelin perinteiset koristetikut foliosta, samalla tyylillä kun juomalasienkin koristeissa. Halusin saada kynttilät vähän korkeammalle, jotta ne erottuvat ruoan joukosta, joten laitoin ne näiden hopeisten mukien päälle.

IMG_1423

2

IMG_1422

8

Sekä tarjoilu- että ruokapöydällä oli runsaasti valkoista tyllikangasta, jotta ilmeestä tulisi hitusen talvisempi ja myös runsaampi. Kattaus oli muuten melko yksinkertainen, nämä aivan ihastuttavat lautasliinat pääsivät oikeuksiinsa vaalealta pohjalta. Oon ihan totaalisen tykästynyt niihin, maltankohan käyttää edes koko pakettia? Laseissa oli koristetikkujen lisäksi mustat paperipillit. Avainteema jatkui myös lautasilla olleiden koristeiden muodossa, samoin käytin kakkupapereita. Ne on hurmaavia, kuin suuria lumihiutaleita. Lisäksi valoja, kynttilöitä ja koristelumipalloja lasivaaseissa, se oli siinä!

6

5

Meidän tyttö oli sitä mieltä että vauvankin pitää päästä herkuttelemaan! Hölmö äiti ei tajunnut kattaa neljälle… 😉

41

Meidän perheessä tämä tuleva vuosi tuo mukanaan isojakin muutoksia, joten oli omalla tavallaan jännittävä hetki kun vuosi vihdoin vaihtui. Paljon on unelmia ja tavoitteita taas mielessä, nyt täysillä niitä kohti! Vuoden ensimmäinen päivä tuo minulle aina tsemppifiiliksen, tunteen, kuinka kaikki on mahdollista. Siivoan kodin, siivoan mielen ja aloitan aina jollain tasolla puhtaalta pöydältä.

Tahdon toivottaa teille kaikille oikein onnellista uutta vuotta 2015! Tuokoon se mukanaan paljon hyviä asioita ja ikimuistoisia hetkiä.

Jenni

Vastaa